The Primary: Le Beat

8 feb

The Primary – Skrevet af Frederikke Lind Larsen, 1l

Interview med bandet Le Beat

Klokken er lidt i 12 og EG’s scene er fyldt med 2.g’ere som laver fanekravsshow og torvet er proppet med elever, der enten skal have Bjarnes gode sandwichs eller bare have et godt grin over showet på scenen.

Tre af de fire drenge fra Le Beat har sat sig tilpas i hullets sofaer. Sangeren Alex Rudniak, guitaristen Nichlas Kure, bassisten Mikkel Koch og trommeslageren Simon Forchhammer danner bandet Le Beat, som ikke har en bestemt genre, men bare en helt speciel lyd, som ikke kan puttes under en enkel genre. ”Bjarnemaden” er købt og der er god stemning og heftig snak mellem dem. Deres sammenhold er tæt og der grines, når de andre venner kommer over og hører de skal interviewes, for det jo bare Alex, Nichlas og Simon som sidder i sofaen. Men der er ingen tvivl om at de har et talent hver især. Man er heller ikke i tvivl om at de tre drenge har noget tilfældes, nemlig musikken (nok også deres humor). Men drengene er stadig meget forskellige og diskussion går allerede i gang,, da jeg stiller det første spørgsmål; Hvorfor har vi brug for musikken?

”Udtryksform som i hvert fald ikke kan undværes, som altid vil være der. Den danske musikkultur er røget hen hvor man ikke kan kalde det kultur længere. Musik uden indhold er ligesom at læse Se og Hør. Musik uden indhold er som Nik og Jay og Rasmus Seebach. Det er ikke et forbillede.” udtrykker Nichlas. Hvor Alex holder sig til at musik er det samme som sproget, og så er det jo fedt at danse til. Konklusionen bliver dog til sidst ens; musik er uundværlig.

Da det næste spørgsmål kommer på banen, rykker den sortklædte sofa en del af bare latter, men alligevel er det et spørgsmål drengene tager til sig. Hvis du skulle have en superkræft, hvilken skulle det så være?

Evnen som at mure en flot væg, evnen til at pileflette og bare være den bedste fletter, er Le Beat meget enige om er gode superkræfter. Uden overhovedet at tænke en smule over spørgsmålet fastslår Alex at han vil styre tiden og som eksempel på hvor fed denne superkræft er siger han ”Jeg vil hoppe nøgen ud foran en flok folk og se deres reaktion og derefter bare spole tiden tilbage.” Simon pointere at han vil kunne øve sig i 26 timer uden at blive ukoncentreret og søvnig. Efterfølgende understreger han at den sidste time skal gå til pilefletning. Hvor Nichlas ville værtsætte evnen til at overtale folk til alting, men også evnen til at mure en flot væg, der kan modstå Medinas flotte stemme.

Selvom fanekravsshowet fanger hullets befolkningsmængder en del, da ordene som tissekone, diller og sex indgår, virker bands drengene fra Le Beat seriøse om deres projekt med musikken. Nu er de i gang med at indspille deres numre og vi kan se frem til at høre sangene om et par måneder.

Reklamer

2 kommentarer to “The Primary: Le Beat”

  1. Anonym 10. februar 2012 hos 09:30 #

    God blog! Men lige et godt råd til den næste: når man citerer nogen, er det ekstremt vigtigt at skrive korrekt – pt står der at drengene er enige om at “musik er undværlig” – går ud fra der menes “Uundværlig” 🙂 keep up the good work!

  2. frederikke 22. februar 2012 hos 12:56 #

    ja, det er da en dum stavefejl… men tak.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: