The Primary: NYD DET NU FORHELVEDE

1 mar

 The Primary

NYD DET NU FORHELVEDE

Af Frederikke Lind 1.L

"Man husker at nyde hvert et sidste øjeblik der er tilbage for aldrig at kunne glemme det igen!"

Det nye er slut. Vi ved hvor H118 er, vi ved hvilken Bjarne sandwich vi skal vælge, vi ved hvem vi skal holde os fra og ligeledes hvem der er de good-looking 3.g’ere. Vi ved rapporterne ikke laver sig selv, vi ved Facebook altid vil være en overspringshandling. Men vi ved også gymnasiet er en fest og det vil det blive ved med til den sidste dag.

Vi kan ikke definere tiden. Vi kan prøve at lukke øjnene og forstille os hvordan vores liv vil være om 10, 20 eller 30 år, men det er kun en illusion eller mere et ønske om at vores liv bliver lige som vi vil have det.

For os 1.g’erne er gymnasielivet blevet en del af hverdagen. Tiden går stærkt, og det første år er snart forbi. Ligeså er 3.g’erne ved at sige farvel til det sidste år. Huen skal forhåbentlig på og karakterbladet skal være noget man kan være stolt af. Tiden er gået hurtigt for både ”de nye” og de ”gamle”.

”Når det er ved at være slut mindes man hvor hurtigt det hele er gået. De moduler der engang aldrig havde nogen ende har pludselig ingen betydning længere og man husker at nyde hvert et sidste øjeblik der er tilbage for aldrig at kunne glemme det igen!” fortæller Caroline fra 3.K.

Ligeledes fortæller Ellen fra 1.L om at være den nye årgang ” Det var meget nyt og meget spændende i starten. Der var så meget man skulle vænne sig til og tilpasse sig efter, men nu er det jo bare blevet hverdag og det er stadig ligeså fedt!”

For tid er noget vi alle holder skarpt øje med. Vi kigger forarget på vækkeuret om morgenen, når vi endnu engang er kommet for sent af sted til EG og når vi fejrer vores fødselsdag og indser vi blevet et år ældre. Vi kan ikke definere tiden. Vi kan prøve at lukke øjnene og forstille os hvordan vores liv vil være om 10, 20 eller 30 år, men det er kun en illusion eller mere et ønske om at vores liv bliver lige som vi vil have det.

”Jeg vil være.. øhmm.. sygeplejerske eller måske fotograf eller bager? Øhmm, om 22 år, har jeg en kæreste og en lille pige og en dreng. Jeg har en sindssyg lækker bil. Min kæreste er rig, og ikke er skraldemand.” siger Mille, som lige er fyldt 8 år. Hun sidder på terrassen og spiser årets første is, mens hun nyder solens stråler. Ligeledes sidder Claus, min far ved os og nyder en dejlig lun kop kaffe. ”Man skal huske og nyde tiden. Ja, man skal huske at stoppe op og nyde tiden. Det lyder lidt Floskelagtig. Men ja, man kan aldrig spole tiden tilbage, så husk ind imellem at være i nuet. ”

Gymnasiet er bare et bump på vejen, men dog et fantastisk og vildt et af slagsen, men det skal huskes og nydes.
Og som Piet Hein selv skrev:
”For det NU som er gået er altid forbi,
Og det næste bli`r aldrig det rette.
Næ, sørg nu for at NUET du lever i
Én gang for altid er DETTE.”

Reklamer

En kommentar to “The Primary: NYD DET NU FORHELVEDE”

  1. egelevraad 12. marts 2012 hos 20:27 #

    Sådan Frederikke! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: