HUSTLE AND CUSS: Må Gud være os nådig

1 okt

HUSTLE AND CUSS

Må Gud være os nådig – og spare os for tømmermænd

Af Sofia Best 3.M

En blog der omhandler vores ungdomskultur, det vil sige en blog der omhandler de ting der styrer vores liv og gør det lidt sjovere at være teenager i Nord Sjælland. Så hvad ville da være mere passende end at fokusere på noget du helt sikkert (hvis du er 3.g’er) har tømmermænd fra? Nemlig: studieturen.

………………..

Når man er på studietur og man ikke har andet i tankerne end: gid jeg havde saltet mad, gid jeg havde behagelige sko og gid at bylivet her var bare nær så fedt som København. Det er her at vi for alvor failer grusomt og burde blive sendt hjem med næste fly mod Kastrup.

“Det er nu vi har mulighed og lov til at gøre tingene baglæns og skævt.”

Fordi, om det så end har været på en pub, strandbar, gyde eller et hostel værelse, hvor man har drukket sig dejligt beruset – eller et museum, teaterstykke måske endda en kirke, så er alkoholkulturen blandt os EG’ere noget helt for sig. Det burde ikke forventes, at verden skulle kunne følge med i vores lidt for udviklede og voksen tilværelse. Men i stedet respektere os der holder den i live – og derfor lære fra os i alle verdens afkroge.

Og det er derfor vores studieture er så fantastiske. I realiteten har alle deres fejl, deres små afhængigheder og nicher, men her på EG har vi en smuk fælles nævner – kærligheden til alkohol, om det må indtages eller ej. Se bare i på vores rusturskultur: en weekend dedikeret til det hedenske og altødelæggende. En weekend, hvor vores eneste Gud er vodka eller tequila.

Men hvad siger dette dog om vores ungdom nu til dags? Er vi en korrupteret generation, eller har vi set lyset og fundet det gyldne middelvej mod fred? Hvad end svaret er, kunne det da ikke være mere ligegyldigt. Det er nu vi har mulighed og lov til at gøre tingene baglæns og skævt. For at rode os ud i åndssvage situationer og (forhåbentligt) lære af vores fejltagelser.

Så fuck da alt, skål.

//S.

Reklamer

En kommentar to “HUSTLE AND CUSS: Må Gud være os nådig”

  1. Niels 24. oktober 2012 hos 11:11 #

    Jeg troede slet ikke du drak?!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: