Elevrådet

Velkommen til Espergærde Gymnasiums Elevråds hjemmeside!

Her har I elevernes egen vidunderlige hjemmeside. Oppe i toppen kan du navigere dig rundt mellem de forskellige udvalg, og læse om hvad de vil og hvad de går ud på. Ude i siden kan du se de seneste kommentarer og indlæg, fx. kan du se om du har et punkt at tilføje til dagsordenen for det næste elevrådsmøde, eller se i referatet hvad elevrådet er kommet frem til i det forgangne måde. Det er også her at du kan tjekke om TRANSMISSION! har udgivet et nyt blad, om Operation Dagsværk har en upcomming event, eller andre former for beskeder og artikler fra udvalgene. Udover det, kan du også se alle indlæggene kategoriseret i forhold til hvad udvalg de tilhører, eller læse indlæggene kronologisk måned for måned.

Hvis man som almindelig elev har noget på hjertet, er det også her at det kan blive mangfoldiggjort. Bare skriv et indlæg, og send det ind til en af de hjemmesideansvarlige, som du kan finde oplysninger på under “Hvem skal vi lissom ringe til hvis det er”, så vil dit indlæg hurtigt blive lagt op.

Husk at alle er meget velkomne til at deltage i elevrådsmøderne, som bliver afholdt hver onsdag. Kom glad hvis du har noget på hjertet, eller bare har nye kræfter og engagement til at styrke EG’s fællesskab.

Vi håber fra elevrådet, at hjemmesiden vil være et godt instrument for fællesskabet på EG.

mvh Elevrådet og Udvalgene.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: